Nyheter

Nyheter

FEDECRAIL Konferens och Ungdomsutbyte

FEDECRAIL har sin årliga konferens den 24-29 april i Bilbao, Spanien med 2 dgr konferens och sedan ett antal mycket trevliga studieresor. Ni finner programmet på FEDECRAILs hemsida, att åka på konferensen ger möjligheter för att nätverka med likvärdiga verksamheter, utbyta erfarenheter och skapa kontakter som kan leda till ingångar hos leverantörer med mera. Fedecrail arbetar också med koleldnings miljöpåverkan samt sitter med i EUs grupp ERA för järnväg och är också en remissinstans för EU.

FEDECRAIL har också ett ungdomsutbyte årligen där ungdomar mellan 16-25 år kan delta och träffa andra ungdomar från veteranspår föreningar. Årets utbyte sker i södra England den 31 juli till 9 aug, mejla youthexchange@fedecrail.org för mer information.

Vårmöte 14-15 mars

Galtsrömståget, Sundsvall

http://www.galtstromstaget.se/
Anmäl via länk:

Anmälan 

 

Årets vårmöte för MRO kommer att hållas hos Galtströmståget, som vanligt är mötet lunch till lunch.
Kostnaden är: 700 kr/pers
Betalas till: 465-0727, inbetalningen märkes: Förening & namnen på de som kommer.
Saker som kommer diskuteras: Nya hälsoföreskrifter, FEDECRAILs konferens och årsmöte, Nytt i verksamheterna, turismnäring, behov av utbildningar och grupper.
Alla betalar sina hotellrum själva på plats, läs genom formuläret så du vi får all information som behövs.
Anmälan senast  1 mars, om du anmäler du anmäler dig senare ring Mimmi 0739-102445 för att kontrollera tillgång till plats.


Museibanornas Riksorganisation, c/o Djurgårdslinjen, Falkenbergsgatan 2, 115 21  STOCKHOLM

info@museibanorna.se

webmaster: MRO:s Styrelse